Vesti

Published on May 23rd, 2017 | by admin

0

Ceca Ražnatović NOVI SPOT: Posle “Nevinosti” u ledu i zimi, “Anđeo drugog reda” toliko je vreo da topi i more…





Advertisement:





 

Folk pevačica danas je objavila spot za pesmu “Anđeo drugog reda” sa albuma “Autogram”. Posle “Nevinosti” u ledu i zimi, “Anđeo drugog reda” toliko je vreo da će i more zapaliti.

Njeni obožavaoci od danas mogu da uživaju u prelepim kadrovima crnogorskog primorja, ali i delovima spota u kome popularna folk diva uživa u strasnom zagrljaju zgodnog manekena rumunskog porekla, koji je izazvao lavinu komentara i izmamio uzdahe mnogih žena.

Ova emotivno jaka pesma dobila je novo ruho, a snažnom utisku koji spot ostavlja doprineo je i maneken i MMA borac rumunskog porekla Florijan Munteanu, sa kojim se Ceca pojavljuje u spotu. Ovaj mladić otkriva kako je bilo raditi sa Cecom.

– Velika je čast raditi sa tako velikom zvezdom. Uticaj koji ona ima, čak i u Nemačkoj, neverovatan je. Ceca je bila ljubazna i fina, odmah smo uspostavili dobru konekciju, pa je snimanje spota išlo lako – rekao je Florijan.

Da li je bilo napeto na snimanju, ili je sve teklo po planu?

– Ne, uopšte. Bila je sjajna atmosfera u celom timu. Naravno, snimiti takav video iziskuje vreme i zna da bude iscrpljujuće, ili da, kao što je u našem slučaju bilo, bude malo hladno. Ali Ceca i njen tim su bili opušteni, pa je posao bio lak.

Da li ste bili stidljivi dok ste radili sa Cecom? Da li ste bili nervozni zbog scena koje ste snimali polunagi?

– Možda malo… Na početku. Jer, znao sam koliko je ona velika zvezda. Ali kao što sam rekao, ubrzo sam shvatio koliko je Ceca opuštena i koliko je sa njom lako raditi. Prilično se osećam udobrno u svom telu, kao fitnes model navikao sam da pokazujem svoje telo. Zato nisam bio nervozan.

Kada ste prvi put videli Cecu, koji je bio prvi utisak?

– Prvi put sam je video na koncertu u Minhenu. Prvo što sam pomislio je: “Dođavola, ona je baš zgodna! Ona odlično izgleda”. Ali ono što me zaista fascinira su njena harizma i energija. Ona ostavlja jak utisak na vas i sjajna je osoba.

Da li je Ceca vaš tip žene? Šta vam se najviše dopada?

– Sada mi se još više dopada nego dok smo radili. I da, definitivno, ona je moj tip devojke. Lepo lice, prelepe oči i telo sa oblinama. Sviđa mi se. Osim njene ličnosti, dopadaju mi se njene oči. Odmah me je upecala njima. Ima prelepe oči.

Vi ste i MMA borac. Da li ste nežni ili snažni? Kao biste sebe opisali?

– Kao nežnog i ljubaznog. Kao nekog ko se trudi da bude nasmejan, da se šali, zabavlja. Kada sam u teretani ili u ringu, fokusiran sam, jak, možda malo agresivan.

U nastavku pogledajte još neke fotografije sa snimanja spota.

 

Spot, kao i tekst pesme, pogledajte na linku: http://tekstpesme.rs/ceca-raznatovic/andjeo-drugog-reda/



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑