Vesti

Published on September 12th, 2014 | by admin

0

‘Doktor’ Armin Malikić najavio novu pesmu





Advertisement:





Armin Malikić, učesnik prve sezone muzičkog takmičenja X Faktor Adria, u kom je svoje pevačko umeće pokazao u okviru grupe ‘Doktori‘, najavio je novu pesmu koja bi trebalo da izađe 17. septembra.  Pesma se zove ‘Od magle i sna‘, a kako Armin kaže, rađena je u saradnji sa Vanjom Mišić, pa je odlučeno da datum premijere bude na Vanjim rođendan.

Grupa ‘Doktori‘ je imala veliki broj fanova za vreme takmičenja, uglavnom među teen-age populacijom, a čini se da ta popularnost nije opala ni nakon završetka takmičenja. Nestrplivo se očekuje nastavak daljnje karijere ovih momaka, a u kom pravcu će on ići, možda ćemo moći da naslutimo po najavljenoj novoj pesmi.

Inače, ni Armin, ni Vanja nisu ni slutili da će stići do finala takmičenja, a pogotovu ne da će tamo pronaći i svoju srodnu dušu. Ako vam nekim slučajem nije poznato, ovo dvoje mladih su u vezi već neko vreme, a postoji li kreativniji osnov za jednu plodnu muzičku saradnju od ljubavi?

Sam naslov pesme obećava neke lepe note, a kad tome dodamo i sjajne vokale i neke divne emocije, nema sumnje da ćemo uživati u ovoj pesmi čiju premijeru uskoro očekujemo.

UPDATE: Spot i teskt pesme ‘Od magle i sna‘ možete videti OVDE 

armin_i_vanja



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑