Vesti

Published on September 15th, 2014 | by admin

0

Dragana Mirković najavljuje spektakl u Kombank areni





Advertisement:





Proslavu povodom 30 godina estradne karijere, naša poznata folk pevačica Dragana Mirković, upriličiće velikim koncertom u Kombank areni u Beogradu, 3. oktobra 2014.g. Kako pevačica najavljuje, na koncertu će proslaviti ovaj veliki jubilej zajedno sa fanovima iz Srbije i regiona.

Dragana u Srbiji nije nastupala dugih 16 godina, zato je odlučila da svoje obožavaoce koji  željno iščekuju da je čuju i vide, obraduje jednim, kako najavljuje, pravim spektaklom. Na svom koncertu u Beogradu, Dragana će pevati sve hitove iz svoje bogate muzičke karijere, od kojih su mnogi, i posle mnogo godina, među najslušanijim pesmama na folk listama. Takođe, pevačica najavljuje i goste iznenađenja i obećava nezaboravan provod.

Karte za koncert Dragane Mirković u Kombank areni  3 oktobra 2014. g. u Beogradu već su u prodaji. Ako ne želite da, posle 16 g., propustite priliku da čujete ovu pevačicu iza koje je tako duga muzička karijera sa velikim brojem pesama i hitova, požurite i obezbedite sebi odgovarajuće mesto u areni.



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑