Vesti

Published on May 22nd, 2016 | by admin

0

Marija Šerifović izvredjala kandidatkinju “Zvezda Granda”





Advertisement:





Dunja Popović, devojka koja se u ovoj sezoni “Zvezda Granda” istakla po fantastičnom scenskom nastupu, ali i dobrom vokalu, diskvalifikovana je iz daljeg takmičenja.

Naime, na snimanju petog kruga, nakon duela Dunje i druge kandidatkinje Dragice Zlatić, jedna članica žirija rekla je Mariji Šerifović da ponovi ono što je rekla tokom trajanja nastupa takmičarki.

– Marija, hajde sada ponovi ono što si rekla dok su pevale! Rekla si da nisu ni za ku*ac.

Mariju je ovo dodatno inerviralo:

– Jeste, rekla sam da nisu ni za ku*ac! Šta vi mene je*ete ovde.

Marija serifovic-1

Dok je Dragica Zlatić lila suze i trpela, Dunja Popović je demonstrativno napustila studio i sa svojim prijateljima otišla kući, zbog čega je direktno diskvalifikovana iz daljeg takmicenja,

Koliko je Dunja Popović neverovatan vokal, za koji se pričalo da je favorit za pobedu u takmičenju, svedoči i njen nastup. Dunja je u jednoj od emisija otpevala pesu “Grad bez ljudi” poznate pevačice Severine. A čestitke za taj nastup uputio je i Saša Popović rekavši: “Ovo je primer kako se nastupa, peva i pravi scenski nastup”.

Čestitke mladoj Dunji Popović uputili su i ostali članovi žirija.

“Dunja, tvoj performans je bio sjajan ali trebala si malo više da se skineš. Ja da sam zgodna kao ti, ja bih u kupaćem kostimu nastupila. Samo da ti kažem, ti si potencijalna Zvezda Granda”, rekla je Zorica Brunclik.

Aca Lukas se složio sa koleginicom, i dodao da će za Dunju uvek glasati.

Poslušajte nastup Dunje Popović, koja namerava da tuži Mariju Šerifović,zbog uvreda tokom takmičenja, posle kojeg je ponavljamo diskvalifikovana.




Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑