Vesti

Published on January 24th, 2015 | by admin

0

Massimo ponovo pod beogradskim nebom





Advertisement:





Pre nekoliko dana Massimo Savić, pevač karakterističnog glasa, objavio je prvi singl sa svog novog albuma ‘1 dan ljubavi‘, koji je najavio u novembru prošle godine. Singl pod nazivom ‘Ispod nekog drugog neba‘ najavljuje beogradski koncert, koji će Massimo održati u Sava Centru 20.02.2015., i na kom će biti promovisan novi CD album.

Sava Centar je poznat kao jedna od Massimovih omiljenih beogradskih dvorana, i kako priznaje, novi album je odličan povod da se posle dve godine, na starom mestu ponovo sretne sa svojom vernom publikom.

“Presretan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad kog jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna riječ za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osjećam” – rekao je Massimo povodom predstojećeg koncetra pod beogradskim nebom.

Ulaznice za Massimov beogradski koncert se nalaze u prodaji još od 1. decembra na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1700 do 2700 dinara.

Dok sa nestrpljenjem čekate da ponovo čujete ovaj poseban vokal uživo, pogledajte TEKST i uživajte u notama novog Massimovog singla ‘Ispod nekog drugog neba‘.



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑