Vesti

Published on November 10th, 2016 | by admin

0

Emina Jahović i Amel Ćurić predstavili su Kost – novu duetsku pesmu





Advertisement:





emina-jahovic-amel-curic

Amel Ćurić pobednik je X Factor Adria 2015, dok je Emina Jahović Sandal bila član žirija prve sezone X Factora (Amel je pobedio u drugoj sezoni, kada ona nije bila u žiriju). Spot je rađen u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i po visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

“Uradili smo izuzetan posao, pesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osetiti.” rekao je Amel, dok je Emina dodala:””Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pesma ‘Kost’, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati.”

Muziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović, snimano je i miksano u BB Music Studiju, Beograd, mastering je radio Vladan Popović – Pop.

Uživajte u njihovom spotu, a tekst za ovaj novi hit pogledajte na http://tekstpesme.rs/emina-jahovic/emina-jahovic-i-amel-curic-kost/




Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑