Vesti

Published on September 3rd, 2016 | by admin

0

Neverne bebe objavile novi spot – Obala bluza





Advertisement:





Treći singl sa sedmog studijskog albuma Nevernih beba „Priča o nama” je pred publikom – optimistična i romantična akustična balada „Obala bluza”.

Ovaj spot nakon hitova „Tu kraj nas“ i „Priča o nama“ najavljuje izlazak dugo očekivanog albuma za početak oktobra i to skoro pet godina od albuma „Praštam“.

01

“I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno, kaže Milan Đurđević, frontmen benda koji je u dvadeset tri godine dugoj karijeri zabeležio brojku od više od 2.020 koncerata.”

Spot je sniman na egzotičnim lokacijama u Ubu i okolini i autentično oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvek nedovoljno afirmisanu kao deo turističke ponude Srbije.

Savršeno uređeni prostor Fazanerije sa jezerom, beli i crni labudovi koji posetiocima jedu iz ruke, bajkoviti rasadnik ruža „Flora plus“, apokaliptični ambijent kamenoloma ili nepregledna žitna polja sjajna su preporuka za ljubitelje prirode.

Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare uz prepoznatljive glasove Tijane Sretković i Jelene Pudar, atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst biće prava audio-vizuelna poslastica ne samo za poštovaoce opusa „Nevernih beba“, već i za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

Tekst pesme Obala bluza pogledajte na http://tekstpesme.rs/neverne-bebe/neverne-bebe-obala-bluza/



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑