Kaliopi

Published on March 5th, 2014 | by admin

0

Kaliopi – Crno i belo

Advertisement:

Во очи сега гледај ме,
не сум губитник ти знај,
не се предавам до крај,
нема раѓање без паѓање ..

Отвори душа, признај ми
што сме сега јас и ти,
пола мое во тебе,
а пола твое спие во мене ..

Ајде сега гушни ме ,
до небо дигни ме …

Црно и бело е сè,
една вистина и една лага …
Иако заедно сме,
јас бирам среќа, ти бираш тага …

Црно и бело е сè,
добро и лошо ништо не ги дели ..
Дај сега насмевни се,
денот ме води во ноќи бели …

Во очи сега гледај ме,
таму ти ќе најдеш сè,
ајде предај се до крај
за ново раѓање, со мене ..

Отвори душа, признај ми
што сме сега јас и ти,
пола мое во тебе,
а пола твое спие во мене ..

Ајде сега гушни ме, 
до небо дигни ме …

Црно и бело е сè,
една вистина и една лага …
Иако заедно сме,
јас бирам среќа, ти бираш тага …

Црно и бело е сè,
добро и лошо ништо не ги дели ..
Дај сега насмевни се,
денот ме води во ноќи бели …

Црно и бело е сè,
една вистина и една лага …
Иако заедно сме,
јас бирам среќа, ти бираш тага …

Црно и бело е сè,
добро и лошо ништо не ги дели ..
Дај сега насмевни се,
денот ме води во ноќи бели …

Црно и бело е сè …


Advertisement:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Back to Top ↑