Vesti

Published on May 18th, 2016 | by admin

0

Milica Pavlović – Greška u karijeri





Advertisement:





Milica Pavlović, pevačica lepog glasa i još lepšeg izgleda, ne prestaje da mami uzdahe muške populacije, još od prvog trenutka njenog pojavljivanja u takmičenju najgledanijeg mužičkog show-a “Zvezde Granda”.

Milica Pavlović, pevačica koja ima najatraktivnije i najseksipilnije nastupe, na početku svoje karijere, pre dve godine napravila je grešku, jer je odbila da snimi jedan od najvećih hitova na Balkanu.

Milica-Pavlovic-1

Naime, ovoj atraktivnoj pevačici, ponuđena je numera “Uno momento”, koju su autori namenski napisali baš za nju. Mlada pevačica, Milica Pavlović, ovu pesmu je odbila, a numeru je snimila njena koleginica Severina, koja je pesmu sa oduševljenjem prihvatila i snimila sa grupom Ministarke. Hit pesma “Uno momento” u izvođenju Severine i grupe Ministarke, danas na Youtube ima više od 74 miliona pregleda.

Severina-1

Kako se priča, Milici se nije dopala numere “Uno momento”, jer je procenila da ne odgovara njenom senzibilitetu, i umesto nje odabrala je pesmu “Dve po dve”, koju su takođe komponovali Filip Miletić i Miloš Roganović.

Autori su pesmu ponudili Severini, koja je pesmu oberučke prihvatila, jer numera podseća na Severinin već dobro poznat hit “Italiana”. Da su autori pesme Uno momento i Severina napravili pravi izbor, iabravši grupu Ministarke, svedoči i to da je pesma Uno momento u izvođenju Severine i grupe Ministarke , postala najveći hit na Balkanu u zadnjih nekoliko godina.

Poslušajte pesmu i ako je već dobro poznata…




Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑