Vesti

Published on June 19th, 2016 | by admin

0

SMUVALI SE MIA BORISAVLJEVIĆ I MARKO VANILLA





Advertisement:





Za samo 48 sati desila im se ljubav, veza, brak pa čak i razvod ! Naravno, u spotu za novu pesmu “Nisi Svesna”.

01-1088

Završili u krevetu !
Znamo da je kod naših estradnih zvezda sve moguće, da imaju veoma malo vremena za romanse i uživanje, ali Mia Borisavljević i Marko Vanila su definitivno pravi rekorderi kada je brz život u pitanju.
Za samo 48 sati desila im se ljubav, veza, brak pa čak i razvod ! Naravno, u pitanju je samo maštovit scenario za duetsku numeru pod nazivom „Nisi Svesna“ u kojoj se bivši supružnici prepiru da li greše zato što se rastaju.
Za potrebe snimanja luksuzni salonac podeljen je na dve celine, tako da je muški deo u plavim tonovima, sa gitarom, klupom za dizanje tegova, gajbom piva dok je „ženski“ deo stana nežan i romantičan.
Marko i Mia se sve vreme gledaju preko barikade u stanu, on pati dok ona priređuje ludu žurku sa prijateljicama, ali se na kraju ključni susret odigrava u krevetu !
- Zaista je bilo pravo uživanje raditi sa profesionalcem poput Mie, i mnogo mi je snage trebalo da odolim takvoj lepotici. Šalim se naravno, ona je moj kolega i drago mi je što je pristala da bude deo ove priče, koja u nekim segmentima, po tematici pomalo podseća na moj veliki hit „300 čuda“. Numera „Nisi svesna“ je rađena temeljno punih godinu dana, tako da ozbiljne nade polažem u nju. Ipak, krajnji sud daje publika a to će moći već u nedelju na mom Youtoube kanalu, kada će biti premijera – kaže Marko, u pauzi dok se hladi i uzima šećer i vodu da bi bio „pri sebi“ tokom seksi kadrova.
S druge strane, Borisavljevićeva je definitivno dala svoj maksimum s obzirom na to da je poslednjih par meseci „rasprodata“ bukvalno pet dana nedeljno, a i već je publiku obradovala sa nekoliko hitova, od kojih, poslednji u nizu „Ništa Lično“ već posle sedam dana ima milionske preglede.

Poslušajte pesmu:

A tekst pesme pogledaj te na http://tekstpesme.rs/wp-admin/post.php?post=4126&action=edit



Advertisement:









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Back to Top ↑